• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

C h o m u t o v - Řada mládežnických týmů v novém roce načne druhou fázi sezóny, jsou známy rozpisy.

Juniorky

Dívky do devatenácti let mají za sebou takřka polovinu základní části extraligy, v rámci které se nachází na páté pozici. Znovu do akce se podle stávajícího rozpisu vrátí v polovině ledna.

Junioři

Levharti do devatenácti let udělali na konci minulého kalendářního roku první důležitý krok, když z áčkové skupiny celostátní ligy postoupili do finálové skupiny. V nejbližších měsících je čeká bitva s Opavou, Poděbrady, béčkem brněnského Basketu, Kroměříží a pražskými Tygry o dvě místa zaručující postup do kvalifikace o extraligu.

Rozpis »

Kadetky

Levhartice do sedmnácti let přečkaly přestávku kolem vánočních svátků na jedenácté pozici, kam je poslala série porážek, v posledním odehraném utkání roku 2021 však nepříznivou řadu ukončily.

Kadeti

Chomutovští basketbalisté do sedmnácti let strávili Vánoce na pátém místě a do konce základní části áčkové skupiny celostátní ligy už jim chybí pouze dvě kola, která odehrají 8. a 9. ledna na vlastní palubovce proti pražským Kbelům a Vyšehradu. Následně vstoupí do play-out.

Starší žákyně

Do extraligové skupiny se po juniorkách a kadetkách zapojují i starší žákyně, které podle nového rozpisu čekají například zápasy s pražskými Tygřicemi anebo týmem HB Basket. Celkem odehrají čtrnáct velmi kvalitních zápasů proti nejlepším ve své kategorii.

Rozpis »

Starší žáci

Levhartům do patnácti let se postup do extraligy nepovedl, takže budou hrát v nadcházejících měsících áčkovou skupiny ligy, kde se potkají například s Domažlicemi anebo Klatovy.

Rozpis »

Mladší žákyně

Levhartice do čtrnácti let trápila v základní skupině dlouhá série proher, v rámci které dosud čekají na výhru, i když v posledním zápase roku 2021 proti litoměřickému Slovanu byla hodně blízko. V nadcházejícím období mladší žákyně budou nastupovat v lize A.

Rozpis »

Mladší žáci

Podobně jako stejně staré kategorii dívek se dařilo i chlapcům, kteří skončili v základní skupině se čtyřmi výhrami na šestém místě a budou shodně hrát pouze ligu A, v rámci které sehrají čtrnáct duelů.

Rozpis »

Starší minižákyně

Levhartice do třinácti let zatím proplouvají sezónou výborně, když z deseti zápasů ztratily pouze tři a okupují druhou pozici v tabulce. Dále pokračují už ve známém rozpise.

Starší minižáci

Levharti do třinácti let svou základní skupinu vyhráli bez ztráty jediného zápasu, takže získali všech čtyřiadvacet bodů a postoupili do nadstavby, kde se utkají čtyři nejlepší z oblasti. Kromě lounských Tygrů narazí ze druhé skupiny na Ústí nad Labem a Děčín.

Rozpis »

Mladší minižákyně

Basketbalistky do dvanácti let se zatím hledají, takže po dvanácti zápasech čekají na výhru a stejně jako starší parťačky budou po Novém roce pokračovat v daném rozlosování.

Mladší minižáci

Levharti z deseti zápasů urvali osm výher, takže kralují béčkové skupině oblastní soutěže, v rámci které je čekají ještě tři dvojzápasy.

Zde si můžete připomenout žákovské výsledky: 9. díl » 8. díl » 7. díl » 6. díl » 5. díl » 4. díl » 3. díl » 2. díl » 1. díl »